Braserie închisă de medicii sanitar-veterinari. Amenzi de peste 111.000 lei, pe litoral

163
Braserie închisă de medicii sanitar-veterinari. Amenzi de peste 111.000 lei, pe litoral - braserieinchisa-1597762798.jpg

Articole de la același autor

Seria controalelor în unitățile de alimentație amplasate în stațiunile de pe litoral a continuat, săptămâna trecută. Medicii sanitar-veterinari care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2020 au verificat aproape 100 de unități și la un sfert dintre acestea au găsit nereguli.

Au fost vizate 28 de restaurante, trei baruri, un snack-bar, două braserii, cinci unități tip bufet, 16 fast-food-uri, șapte rulote, trei pizzerii, o patiserie, șapte laboratoare de cofetărie, 17 magazine alimentare, o tonetă, un supermarket și o gelaterie.

"Din păcate, și de data aceasta, s-au constatat deficiențe privind manipularea produselor alimentare, comercializarea și depozitarea lor. Pentru abaterile de la legislația veterinară și pentru siguranța alimentelor, 24 de unități au fost sancționate contravențional, cu amenzi în valoare totală de 111.800 de lei.

De asemenea, au fost retrase de la vânzare 17,3 kilograme de produse alimentare improprii consumului uman, produse care au fost dirijate către o unitate de neutralizare. În plus, a fost suspendată temporar activitatea pentru o braserie", a explicat dr. Irina Topoleanu, purtătorul de cuvânt al Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4996 secunde