Boris Johnson s-a vaccinat cu AstraZeneca. Cum se simte premierul britanic

346
Boris Johnson s-a vaccinat cu AstraZeneca. Cum se simte premierul britanic - n2iwyzdlnte3zgqwnde5zjk2ogu0zguw-1616186556.jpg

Articole recomandate

Premierul britanic Boris Johnson s-a vaccinat vineri seara cu o primă doză de vaccin anti-COVID-19 produs de AstraZeneca, la o zi după  ce Agenţia Europeană a Medicamentului a declarat că acest vaccin este sigur şi eficient, informează Agerpres.


„Nu am simţit practic nimic”, a declarat liderul conservator în vârstă de 56 de ani, care a fost vaccinat la Spitalul St. Thomas din Londra, unde a stat trei zile la terapie intensivă în aprilie 2020, când a fost bolnav de COVID-19.


Johnson le-a cerut britanicilor să se vaccinzeze pentru că este „cel mai bun lucru pentru voi, familia voastră şi toţi ceilalţi”.


După ce Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) a ajuns la concluzia că vaccinul grupului suedezo-britanic AstraZeneca este „sigur şi eficient”, mai multe ţări europene au reluat vaccinarea, după ce o suspendaseră din cauza temerilor de efecte secundare, în special formarea de cheaguri de sânge.


Regatul Unit a administrat peste 26 de milioane de prime doze de vaccin împotriva COVID-19. Doar joi au fost injectate 660.276 de doze


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5465 secunde