Bonificații pentru constănțenii care își plătesc impozitele integral

275

Articole de la același autor

Dacă vreți să scăpați de taxele și impozitele locale până la finele lunii martie, veți primi și o reducere de 10 la sută.

"Constănțenii care achită integral sumele datorate bugetului local, până la data de 31 martie 2018, vor beneficia de bonificații de 10% în cazul persoanelor fizice și 5% în cazul persoanelor juridice din cuantumul impozitului pe clădiri, teren și mijloace de transport", precizează directorul executiv al Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, Virginia Uzun.

Drept urmare, puteți face plăți online, pe site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea "Servicii online/Plata online a impozitelor", integral sau în cinci rate prin programul BT, prin Internet Banking, prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Internet Banking Banca Transilvania sau prin Serviciul Direct Debit, Banca Transilvania.

De asemenea, puteți achita prin intermediul telefonului mobil: utilizând aplicația Etax Mobile SPIT Constanța, prin ordin de plată: beneficiar Primăria Municipiului Constanța, cod fiscal: 4785631.

Dacă preferați să plătiți numerar, în municipiul Constanța, o puteți face la stațiile OMV-Petrom, prin serviciul Westaco Express, agențiile băncii Garanti Bank sau la oficiile Poșta Română. În plus, aveți posibilitatea să plătiți în cinci rate, cu card BT sau Garanti Bank, la orice agenție fiscală a SPIT.

"Persoanele care vor achita integral sumele datorate până la termenul scadent, vor primi brelocuri «SPIT Online» distribuite pentru promovarea serviciilor online dezvoltate de instituție", mai spune șeful SPIT Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1657 secunde