Black Friday cât un weekend întreg la City Park Mall

199
  • 3 zile cu reduceri de până la 80%
  • Promoții speciale la sute de produse
 

Constanța, 13 noiembrie – Adevărat festival al reducerilor, Black Friday înseamnă atât de multe promoții încât și anul acesta durează 3 zile la City Park Mall. Peste 15 branduri le-au pregătit vizitatorilor sute de produse cu prețuri tăiate, de la articole vestimentare de sezon și până la bijuterii sau tratamente cosmetice. Mai mult, bonurile de cumpărături din perioada Black Friday le aduc clienților și vouchere cadou la unul dintre magazinele de încălțăminte: Il Passo, ECCO, Benvenuti, Geox, Anna Corri, Alessandro Biaggio sau Hervis.

Startul celui mai așteptat eveniment de reduceri se dă vineri, odată cu deschiderea centrului comercial. Astfel, de pe 15 până pe 17 noiembrie, pasionații de fashion vor putea achiziționa articole selectate de la US Polo Assn. cu reducere de 30%, în timp ce Napapijiri taie prețurile cu până la 65%.

Adepții stilului urban își vor putea îmbogăți garderoba cu elemente vestimentare de la Buzz, care reduce prețurile la jumătate (dar nu în cazul produselor deja aflate la reducere) și Sport Vision, unde discounturile urcă până la 60% (de asemenea, oferta nu se cumulează cu alte campanii existente în magazin). Nu în ultimul rând, Stefanel va reduce prețul întregii colecții toamnă-iarnă 2019 cu 30%.

Outfitul de toamnă-iarnă ideal are nevoie și de o pereche de încălțăminte, astfel că Office Shoes oferă un discount de până la 40% la peste 500 de modele, în timp ce Tezyo și Salamander reduc cu 50% prețurile tuturor produselor din magazine.

Îngrijirea pielii este un alt aspect important în sezonul rece, de aceea Yves Rocher oferă o reducere de 50% la minimum 2 produse achiziționate, Sabon include în promoția sa produsele adorate de către clienți, la prețul unic de 25 de lei, în timp ce masca de față Apivita Express Beauty de la Sensiblu va costa doar 9,99 lei.

Nala oferă, de asemenea, o reducere de 30% la întreg portofoliul (mai puțin pachetele cadou), prin intermediul codului BLACK30, iar Xpert Beauty le așteaptă pe vizitatoarele City Park cu reduceri la toate produsele cosmetice profesionale, de până la 80%.

Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, astfel că Sevda Diamonds reduce prețurile bijuteriilor din aur de 18k cu 20%, iar Sevda Jewelry intră în Black Friday cu 30% discount la toate produsele din argint 925, din Cristal Bohemia și Crystalite, precum și la toate obiectele rășinoase, dar și 20% la toate produsele argintate decorative.

Nici cei mai mici vizitatori ai City Park nu sunt uitați, de aceea Noriel va reduce prețurile anumitor articole chiar și la jumătate.

Lista completă a reducerilor este următoarea:

  • Xpert Beauty: Reduceri la toate produsele cosmetice profesionale din magazin, de până la 80%.
  • Yves Rocher: 50% reducere pentru minimum 2 produse achiziționate
  • Salamander: Discount de până la 50% la toate articolele din magazin
  • Tezyo: Discount de până la 50% la toate articolele din magazin
  • Noriel: reduceri de până la 50% la anumite articole selecționate
  • Napapijiri: Discounturi de până la 65% la o selecție de produse
  • Buzz: Reducere de până la 50% (reducerea se aplică la nivel de brand, la casă, din prețul inițial și nu se cumulează cu alte campanii existente în magazin)
  • Sport Vision: Reducere de până la 60% (reducerea se aplică la nivel de brand, la casă, din prețul inițial și nu se cumulează cu alte campanii existente în magazin)
  • Nissa: reduceri de până la 80% la articole selectate
  • Căpșuni pe Umeraș: Reduceri de până la 50% la articolele selecționate
  • Il Passo: Reduceri de până la 50% la produsele selecționate
  • Kitchen Shop: Reduceri de până la 76%
  • Cupio: Reduceri de până la 70%
Unele branduri vor continua promoțiile și după acest weekend de Black Friday, iar lista completă, precum și a discounturilor oferite, poate fi găsită pe site-ul City Park Mall, precum și pe pagina de Facebook.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7727 secunde