Biletele de tratament pentru pensionari, repartizate pe 19 serii

495
Biletele de tratament pentru pensionari, repartizate pe 19 serii - bilete-1518967274.jpg

Articole de la același autor

Anul acesta, Casa Națională de Pensii Publice asigură maximum 59.527 locuri la tratament balnear, repartizate pe 19 serii, asigurate în unitățile de tratament balnear, proprietate a CNPP. 


Casa Județeană de Pensii Constanța a înregistrat, anul trecut, 9.562 de cereri de tratament și odihnă. 


Ca în fiecare an, diferența de locuri se va stabili în urma finalizării procedurii de achiziție, derulată cu respectarea prevederilor Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice, cu modificările și completările ulterioare, și cu respectarea prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 395/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziție publică din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice. 


Numărul de locuri contractate va fi anunțat după finalizarea procedurilor de licitație publică. 


Precizăm că numărul biletelor de tratament balnear ce se acordă gratuit categoriilor de persoane beneficiare de prevederile unor legi speciale cu caracter reparatoriu, precum și categoriilor de persoane beneficiare ale sistemului de asigurare pentru accidente de muncă și boli profesionale se stabilește prin aplicarea unui procent de maxim 15% la numărul total de bilete de tratament. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5135 secunde