X
X
Mai multe ştiri online:

Bilete de tratament pentru pensionari. În ce staţiuni pot pleca

Ştire online publicată Miercuri, 16 Septembrie 2020. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Pentru cea de-a 15-a serie de bilete de tratament din anul 2020, cu data de prezentare în stațiune 27 septembrie, au rămas disponibile 157 de bilete de tratament, a anunţat conducerea Casei Judeţene de Pensii Constanţa. Acestea sunt disponibile în următoarele stațiuni: Amara, Bala, Băile Felix, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Eforie Nord, Eforie Sud, Geoagiu Băi, Govora, Herculane, Moneasa, Olănești, Sărata Monteoru, Slănic Moldova, Tușnad etc.

Persoanele interesate se pot prezenta la sediul CJP, parter, ghișeul 1, cu următoarele documente: cerere tip, actul de identitate şi certificat de încadrare în grad de handicap (dacă este cazul).

Referitor la contribuţia suportată de către beneficiarii biletelor, aceasta este în procent de 50% din valoarea totală a pensiei. Desigur, există şi gratuităţi, de acestea beneficiind veteranii de război sau cei care primesc pensii de invaliditate şi persoanele cu handicap. În cazul asiguraţilor, contribuţia este de 50% din valoarea biletului, doar dacă veniturile lunare brute sunt mai mici decât salariul mediu brut pe economie. În caz contrar, biletul se achită integral. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4048 secunde