Biciclete noi, la dispoziția constănțenilor dornici de mișcare

887
Biciclete noi, la dispoziția constănțenilor dornici de mișcare - bicicletenoi-1559071197.jpg

Articole de la același autor

Proiectul "Black Sea Bike - Diversification of the tourism services in Constanța - Balchik cross border region by bike - BSB" pune la dispoziția oricărei persoane dornice de mișcare o bicicletă, urmând câțiva pași simpli. 
În primul rând, trebuie să solicitați, în mod gratuit, în baza cărții de identitate, de la ghișeele de informații din cadrul agențiilor SPIT, un card de utilizator care vi se va elibera pe loc. Apoi, pentru a avea acces la toate informațiile legate de rețeaua de stații, bicicletele disponibile sau punctele de eliberarea a cardurilor, ar fi bine să instalați pe telefon aplicația CT Bike. Poate fi descărcată gratuit din Google Play și AppStore. 


Când ajungeți la una dintre stațiile de biciclete, nu trebuie decât să apropiați cardul de suprafața pe care acesta poate fi citit, să introduceți codul PIN, iar din acel moment, aveți la dispoziție un minut pentru a ridica o bicicletă și a vă putea bucura două ore de pedalat. 


Pentru a putea folosi echipamentul, utilizatorii trebuie să respecte mai multe condiții. În primul rând, trebuie să fie înregistrați în sistem și să se încadreze în intervalul orar 7.00-24.00, de luni până duminică. Ultima închiriere se poate face cu maximum două ore înainte de închiderea centrului, la ora 22.00, iar echipamentul va putea fi ridicat și returnat de la orice stație de biciclete în regim self-service. 


Bicicletele pot fi utilizate doar de persoanele de peste 14 ani, două ore, indiferent de numărul de închirieri zilnice. Intervalul minim între utilizări este de 10 minute. Nu pot fi subînchiriate, folosite la curse de biciclete, pentru transportul de pasageri sau în situații de vânt puternic sau furtuni. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0919 secunde