X
X
Mai multe ştiri online:

Bătrânii din Constanța, colindați de copiii din centrele de plasament

Ştire online publicată Joi, 05 Decembrie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Au răsunat colindele ieri la Căminul pentru persoane vârstnice. Micuții din centrele de plasament au venit să își colinde bunicii. Bătrânii i-au primit cu drag și astfel și-au amintit de vremurile în care, în prag de sărbători, aveau familia aproape.


Această nouă întâlnire din cadrul proiectului "Bunicii și nepoții" a avut un final fericit: copii emoționați, colindând și dansând, și bunici îmbujorați și cu ochii umezi de fericire. Nu trebuie uitate nici cadourile pe care le-au primit cu toții, și cei mici, dar și cei mari. 


Începând cu luna august, săptămânal, bunicii de la Căminul pentru persoane vârstnice Constanța împreună cu copiii de la centrele de plasament se întâlnesc și desfășoară împreună tot felul de activități distractive. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2803 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2453 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2515 secunde