X
X
Mai multe ştiri online:

Bărbat căutat de autoritățile germane pentru omor, găsit de polițiștii din România

Ştire online publicată Marţi, 17 Septembrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din municipiul Galați, căutat de autoritățile germane pentru o faptă de omor, a fost prins pe raza localității Nănești și reținut de polițiștii vrânceni, în baza mandatului european emis pe numele său, potrivit buletinului de presă remis marți de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea.

"La data de 16.09.2019, ora 9,00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Nănești au fost solicitați de un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați să efectueze verificări pentru identificarea unui bărbat, în vârstă de 63 de ani, din municipiul Galați, pe numele căruia exista o semnalare emisă de Germania, privind arestarea în vederea extrădării. În urma cercetărilor efectuate, la ora 13,30 bărbatul a fost identificat de polițiști pe raza comunei Nănești", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliției, bărbatul era căutat pentru o faptă de omor săvârșită pe teritoriul statului german.

Bărbatul în cauză a fost predat polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Galați. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2804 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2455 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4135 secunde