Baloane de resuscitare și defibrilatoare, la foișoarele salvamarilor din Mamaia și Constanța

248
Baloane de resuscitare și defibrilatoare, la foișoarele salvamarilor din Mamaia și Constanța - baloanesalvamari1-1591380744.jpg

Articole de la același autor

Salvamarii de pe plajele din Mamaia și Constanța au primit echipamente noi și moderne pentru intervenții.

Primăria municipiului Constanța a achiziționat baloane de resuscitare, defibrilatoare, aspiratoare de secreții și rucsacuri de prim ajutor, pentru intervenția rapidă a salvatorilor. De asemenea, pentru buna desfășurare a activității de salvamar pe plajă, au fost instalate trei containere de prim ajutor în puncte special amenajate. De altfel, toate cele 29 de foișoare au fost revopsite, iar punctele de intervenție de pe plajă au fost dotate cu mobilier, paturi de consultație și tărgi mobile.

"Autoritățile locale s-au implicat pentru a veni în sprijinul Serviciului Salvamar cu tot ceea ce am avut nevoie. Avem 10 puncte de observare și trei puncte de ajutor pe plajele din Constanța și pe plaja din Mamaia sunt 19 puncte de salvamari și patru puncte de prim ajutor. La fiecare punct de observare avem trei salvamari, fiecare bază este dotată cu ambarcațiuni cu motor și ski-jet-uri de intervenție", a declarat Gabriel Culea, coordonatorul Serviciului de Salvamar Constanța – Mamaia.

De asemenea, în curând punctele de prim ajutor vor fi dotate și cu termoscanere și kituri de oxigen. Începând cu 1 iunie, aproximativ 120 de salvamari și personal de prim ajutor lucrează la capacitate maximă și veghează plajele din Constanța și Mamaia, între orele 8.30 și 19.30.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3993 secunde