Băieţel de nouă ani decedat după ce a mers la un concert de muzică rap

395
Băieţel de nouă ani decedat după ce a mers la un concert de muzică rap - gettyimages1351673146-1636961057.jpg

Articole de la același autor

Un băieţel de nouă ani, prins în busculada mortală care s-a produs în timpul unui concert rap, la festivalul de muzică „Astroworld” din Houston, a decedat din cauza rănilor, devenind a zecea victimă a tragediei, a anunţat duminică un avocat al victimelor, potrivit AFP, citată de Agerpres.

"Nu acesta trebuia să fie rezultatul unei ieşiri la concert cu fiul lor, un moment care ar fi trebuit să fie unul de bucurie", a scris Ben Crump, reprezentantul familiilor victimelor, anunţând moartea lui Ezra Blount, care fusese plasat în comă artificială şi se afla între viaţă şi moarte.

Băiatul a participat pe 5 noiembrie la concertul rapperului american Travis Scott, în timpul căruia s-a produs o busculadă în care alte nouă persoane au murit şi sute au fost rănite.

Zeci de plângeri au fost deja depuse împotriva organizatorilor acestui concert mortal, fiind vizat mai ales rapperul Travis Scott, organizator principal al festivalului şi prezent pe scenă în momentul tragediei.

Precizăm că la acest concert, de la începutul lunii noiembrie,

mulţimea a început să se împingă spre scenă, provocând un moment de panică care a dus la rănirea mai multor persoane. Apoi, oamenii au început să cadă, să-şi piardă cunoştinţa şi s-a creat şi mai multă panică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3822 secunde