BAC de 10. Elevii care obțin media 10 la bac intră gratuit la Untold și Neversea 2021

Miercuri, 10 Iunie 2020, 11:25
226
Organizatorii festivalurilor Untold și Neversea continuă și în acest an campania ,,Bac de 10". Ajunsă la cea de-a șasea ediție, campania "Bac de 10" oferă tuturor absolvenților de liceu care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat, acces gratuit la edițiile Untold și Neversea din 2021. 


În plus, toți tinerii care promovează examenul de Bacalaureat, inclusiv la sesiunea de toamnă din acest an, vor primi câte un voucher valoric care va putea fi folosit  la  achiziționarea abonamentelor pentru edițiile Untold și Neversea din 2021. Pentru Untold, voucherul valoric este de 10 euro, iar pentru Neversea 20 de euro.


,,Campania are un mare succes și îi motivează an de an pe elevii care ajung la examenul maturității, un moment foarte important din viețile lor. Credem în generația tânără, sprijinim încă de la început educația și îi încurajăm pe elevi să fie ambițioși, să creadă în ei și să aibă performanțe de top. Chiar dacă anul 2020 este un an cu restricții, care au adus odată cu ele și amânarea celor două festivaluri, considerăm că absolvenții din acest an merită să fie recompensați și ei pentru munca depusă.  Așa că ne-am hotărât să derulăm campania BAC DE 10 și în acest an și să îi primim pe toți absolvenții din 2020 la edițiile de anul viitor", explică Edy Chereji, director de comunicare Untold și Neversea.


Toți absolvenții care doresc să participe la campanie, trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10 sau http://neversea.com/bacde10 pentru a completa formularul care îi va înscrie în campanie. Acest formular va deveni valabil din momentul afișării rezultatelor. 


Anul trecut, peste 100 de tineri care au promovat examenul maturității cu nota 10 au beneficiat de intrarea gratuită la cele mai mari festivaluri de muzică Untold și Neversea. 


Pagina a fost generata in 0.2559 secunde