Avocatul Poporului, audiențe la Medgidia și Cernavodă

142
Reprezentanții instituției Avocatul Poporului - Biroul teritorial Constanța vor fi prezenți, miercuri, 17 iulie, în Medgidia și Cernavodă, la sediul celor două primării, pentru a acorda audiențe cetățenilor și pentru a primi petiții.

Activitatea se va desfășura la sediul Primăriei Medgidia, începând cu ora 9.00, și la sediul Primăriei Cernavodă, începând cu ora 11.00, în spațiul pus la dispoziție. Acordarea audiențelor este gratuită, iar pentru cererile adresate instituției Avocatul Poporului nu se percep taxe. Pentru primirea în audiență este necesară programarea, la numărul de telefon 0241/550.544, sau la sediul celor două primării. Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiție din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă și documente justificative, în copie.

"Instituția Avocatul Poporului are drept scop apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor în raport cu autoritățile publice. Avocatul Poporului contribuie la soluționarea pe cale amiabilă a conflictelor dintre persoanele fizice și autorități ale administrației publice, prin mediere și dialog, în scopul soluționării problemelor cetățenilor", explică Felicia Nedea, consilierul coordonator al Biroului teritorial Constanța al instituției Avocatul Poporului.

Persoanele care nu pot ajunge în ziua programată pot veni la sediul Biroului teritorial Constanța, la programul zilnic de audiențe, cu excepția zilelor de deplasări în teritoriu, de luni până joi, între orele 9 și 16, sau pot trimite petiția prin poșta electronică [email protected] ori prin poștă la adresa de la noul sediu al biroului, din bulevardul Ferdinand nr. 7 bis, Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.526 secunde