Aveți program pentru sâmbătă? Haideți, la târgul de binefacere de la Vivo!

186
Aveți program pentru sâmbătă? Haideți, la târgul de binefacere de la Vivo! - targbinefacere-1495096210.jpg

Articole de la același autor

Prefectura Constanța în parteneriat cu Consulatele Generale ale Republicii Turcia, Republicii Populare Chineze, Federației Ruse la Constanța și organizațiile minorităților naționale organizează, sâmbătă, 20 mai, la Centrul Comercial VIVO! zona Food, cea de-a X-a ediție a Târgului de binefacere – "Să dăruim împreună".


În cadrul târgului fiecare partener își concepe și amenajează un stand pentru țara pe care o reprezintă, Instituția Prefectului realizând standul pentru România. La aceste standuri vor fi prezentate și comercializate obiecte/suveniruri originale și produse alimentare tradiționale, se vor derula spoturi cu obiceiuri și tradiții ale etniilor, însoțite de momente artistice specifice.
Evenimentul este organizat din anul 2006, iar de-a lungul timpului fondurile colectate au fost oferite persoanelor cu dizabilități, secțiilor de Pediatrie și Neonatologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, a fost achiziționat mobilier pentru Centrul de Primire a Copiilor în Regim de Urgență Constanța și pentru Centrul de Plasament "Delfinul" din Agigea. Totodată, au fost achiziționate electrocasnice și aparatura IT Centrului de Plasament "Antonio", elevilor din mediul rural cu rezultate deosebite la învățătură.


Potrivit organizatorilor, în acest an, fondurile strânse vor fi direcționate către Cabinetul de Tiflo-Pedagogie din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă "Delfinul" Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9319 secunde