Avertizare meteo. Ploi şi furtuni, în ţară şi la Constanţa

1276
Avertizare meteo. Ploi şi furtuni, în ţară şi la Constanţa - ploi-1602835305.jpg

Articole de la același autor

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în această dimineaţă, o informare de vreme rea, pentru la noapte şi mâine dimineaţă.


Potrivit meterologilor, începând din această seară, de la ora 18, şi până sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 10, aria ploilor se va deplasa către estul şi sud-estul teritoriului. Va ploua moderat cantitativ, iar, local, în Oltenia, Muntenia, Moldova şi Dobrogea vor fi şi manifestări de instabilitate atmosferică: averse ce vor avea şi caracter torenţial şi descărcări electrice. În perioade scurte sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15 – 20 de litri pe metru pătrat şi, izolat, 30 – 40 de litri pe metru pătrat.


De asemenea, astăzi, vor fi ploi şi în jumătatea de vest a ţării, unde, izolat, se vor consemna cantităţi de 15 – 20 de litri pe metru pătrat. Sâmbătă şi duminică, vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, dar va deveni rece pentru această perioadă, mai ales în vestul, centrul şi nordul ţării.


La Constanţa, sunt aşteptate averse şi furtuni cu fulgere sâmbătă dimineaţă, după care norii se vor risipi şi, peste noapte, va fi senin. Valorile termice se vor încadra între 12 şi 21 de grade. Duminică, însă, se va răci simţitor. Vom avea 10 grade noaptea şi doar 19 pe timpul zilei.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Octombrie 2020
Stire din Social : Ploi şi furtuni, joi, la Constanţa
Pagina a fost generata in 1.5657 secunde