Avertizare meteo, la Constanța. Averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină, în zilele următoare

1364
Avertizare meteo, la Constanța. Averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină, în zilele următoare - codgalbendeploitorentiale11920x1-1557827327.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu puțin timp, o informare meteo de vreme rea, pentru zilele următoare, atât la Constanța, cât și în restul țării.


Potrivit meteorologilor, începând de astăzi, de la ora 15, și până vineri dimineață, vor fi manifestări de instabilitate atmosferică accentuată.


În intervalul respectiv, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuate ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15 – 25 de litri pe metru pătrat, și, izolat 40 de litri pe metru pătrat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6678 secunde