Avertizare de vreme rea, în toată țara. Senin și maxime de 28 de grade, la Constanța

169
Avertizare de vreme rea, în toată țara. Senin și maxime de 28 de grade, la Constanța - ploaie-1595410013.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în această dimineață, o nouă avertizare de vreme rea, în întreaga țară.
Din această seară, de la ora 23, și până mâine dimineață, la ora 10, în centrul teritoriului, apoi și în sud-vest, la deal și la munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20 – 25 de litri pe metru pătrat și, izolat, 30 – 35 de litri pe metri pătrat. De altfel, până la sfârșitul acestei săptămâni vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată îndeosebi în jumătatea de vest a țării, la deal și la munte.


De asemenea, până diseară, la ora 23, la munte, în Maramureș, Transilvania, Crișana, Banat și local în Moldova vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Îndeosebi în intervale scurte de timp, cantitățile de apă vor depăși 20 – 25 de litri pe metru pătrat și, izolat, 30 – 50 de litri pe metru pătrat. Fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala și în restul teritoriului, dar pe suprafețe mici.


Astăzi, la Constanța, cerul este senin și vântul suflă slab, până la moderat, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 28 de grade Celsius. La noapte, va fi din nou senin și termometrele vor indica minimum 20 de grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Iulie 2020
Stire din Social : Cum va fi vremea, la malul mării
Pagina a fost generata in 0.4264 secunde