X
X
Mai multe ştiri online:

Avertizare de la meteorologi: CANICULĂ la Constanța

Ştire online publicată Joi, 06 August 2020. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Foto: gds.ro
Avertizare de la meteorologi: CANICULĂ la Constanța - canicula-1596700027.jpg
Administrația Națională de Meteorologie a emis, astăzi, informare de temperaturi foarte ridicate în sudul și estul țării, inclusiv în județul Constanța.


Potrivit meteorologilor, astăzi, mâine și sâmbătă, în regiunile sudice, estice, vremea va fi caniculară și se vor înregistra temperaturi maxime de 34 – 37 de grade, iar vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze la rafală, în general, de 40 – 50 km pe oră.


Îndeosebi vineri și sâmbătă, indicele temperatură-umezealîă va depăși pragul critic de 80 de unități în cea mai mare parte a Munteniei și Dobrogei și, local, în Moldova și Oltenia.


Indicele temperatură-umezeală va depăși, pe arii restrânse, pragul critic de 80 de unități și în Câmpia de Vest, mai ales pe parcursul zilei de sâmbătă.


Ilustrație foto


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2807 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2458 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.5026 secunde