Avertisment: doar restricțiile de circulație și blocarea activității sociale nu vor învinge coronavirusul!

317
Avertisment: doar restricțiile de circulație și blocarea activității sociale nu vor învinge coronavirusul! - 5e4ff298fee23d165b2e9e85-1584886413.jpg

Articole recomandate

Restricțiile de circulație impuse de guvernele a numeroase țări nu reprezintă soluția de contracarare a epidemiei, avertizează un oficial de rang înalt din cadrul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), conform digi24.ro.


Națiunile nu pot pur și simplu doar să blocheze activitățile sociale pentru a învinge coronavirusul, afirmă Mike Ryan, directorul Programului de Urgențe Medicale al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), explicând că sunt necesare și măsuri medicale sistemice, pentru a se evita reapariția virusului mai târziu.


"Trebuie să ne concentrăm cu adevărat pe depistarea celor care sunt bolnavi, a celor care au virusul, trebuie să îi izolăm, să le găsim contactele și să le izolăm", a declarat Mike Ryan într-un interviu acordat BBC.


"Pericolul cu aceste măsuri de blocare a deplasărilor este că dacă nu sunt impuse acum măsuri puternice de sănătate publică, după ce vor fi anulate restricțiile de deplasare și blocajele, pericolul este ca boala să reapară", a subliniat oficialul OMS.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5475 secunde