Avertisment de la primărie: Nu intrați în locurile de joacă în curs de amenajare!

Miercuri, 27 Mai 2020, 19:08
147
Covorul de cauciuc de la locul de joacă din Portul Tomis a fost distrus, după ce, persoane necunoscute au călcat pe el, fiind proaspăt turnat. Acesta fusese pus în cursul zilei de marți, 26 mai, de către echipele autorităților locale, care lucrează la amenajarea locurilor de joacă din municipiu.

"Având în vedere lucrările de turnare a covorului de cauciuc ce se derulează la locurile de joacă, facem apel la constănțeni să nu intre în spațiile destinate celor mici pentru a se evita eventualele accidentări și pentru a nu distruge covorul proaspăt turnat. Pentru a putea fi folosit, fiecare strat de cauciuc are nevoie de minimum 24 de ore în condiții de vreme bună pentru a se întări, tocmai de aceea rugăm constănțenii să nu intre în locurile de joacă în curs de amenajare", explică reprezentanții Primăriei Constanța.Potrivit acestora, covorul ce se toarnă acum este unul antitraumă, multistrat. Primul strat are o grosime de trei cm și este compus din granule de cauciuc reciclat pentru atenuarea șocurilor, iar ultimul este din granule EPDM, granule colorate din cauciuc reciclat cu care se vor realiza diferite desene. Acesta este un sistem permeabil, care nu creează praf și care este creat pentru ca cei mici să se poată juca în siguranță. 


Tot marți, echipele au intervenit și la locul de joacă de pe aleea Timonei, iar ieri muncitorii s-au mutat la cel de pe strada Dunării și la cel de la intersecția străzii Cumpenei cu bulevardul I.C. Brătianu.Pagina a fost generata in 0.1852 secunde