X
X
Mai multe ştiri online:
Agrement de sezon - scufundări marine

Aventuri de neuitat la epavele din Marea Neagră

Ştire online publicată Miercuri, 17 Iulie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Turiștii dornici de aventuri la Marea Neagră pot opta pentru o sesiune de scufundări de neuitat.

Cu ajutorul specialiștilor de la Aquarius Dive Center Constanța, puteți face "excursii" la epavele din Marea Neagră - You Xiu, Sadu, Paris, Arkadia, submarinul SC213, atât de puțin vizitate, sau puteți să vă întoarceți în timp cu 2.000 de ani, să faceți scufundări de zi sau noapte printre amfore, la zidul vechiului port Tomis.

Ce floră și faună marină putem vedea în Marea Neagră

Datorită salinității, în Marea Neagră nu puteți admira corali sau alte tipuri de pești tropicali, dar există o gamă variată de viețuitoare marine, cum ar fi: delfini, căluți de mare, calcani, pisici de mare, diferite specii de crabi, heremite, scorpie de mare, anemone, meduze, bureți, etc.

De asemenea, între 2 Mai și Vama Veche, există un parc marin protejat și sponsorizat de către Blue Planet și Animal Planet.

v v v

Vizibilitatea în apele teritoriale române a Mării Negre depinde de temperatură, curenți și direcția vântului. În general, cu cât temperatura apei este mai scăzută, cu atât vizibilitatea este mai bună. Pe toată perioada anului, vizibilitatea poate fi între 1 - 15 metri, cu o vizibilitate medie de 6-7 metri.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16553 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2518 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1516 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1268 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3379 secunde