Aventură în Lumea Poveștilor, de 1 Iunie, în Satul de Vacanță

435
Aventură în Lumea Poveștilor, de 1 Iunie, în Satul de Vacanță - 1iunie-1464193671.jpg

Articole de la același autor

Copiii constănțeni vor avea parte, cu prilejul zilei de 1 Iunie, de o aventură deosebită. Asociația Litoral - Delta Dunării marchează, duminică, pe 29 mai, Ziua Internațională a Copilului cu un eveniment de poveste, adresat copiilor și părinților, în Satul de Vacanță.


Aventura în Lumea Poveștilor va fi inaugurată cu o paradă în care cei mici își vor întâlni personajul preferat din desene și cărți de povești. Evenimentului nu îi vor lipsi momente muzicale, concursuri și competiții interactive, jocuri, face painting și multe alte activități pentru copii, dar și pentru părinți. Evenimentul face parte din calendarul de eve-nimente al sezonului estival 2016, lansat oficial de către Asociația Litoral - Delta Dunării, cu scopul promovării stațiunii Mamaia și a Satului de Vacanță. 


Iată programul zilei de duminică: la ora 16,00, începe Parada personajelor Disney de la City Park Mall, prin parcul Tăbăcărie, până la Satul de Vacanță, Luna Park. Acolo se vor desfășura jocuri interactive, vor fi momente muzicale și mai sunt pregătite o sumedenie de alte surprize.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5641 secunde