Avarie RAJA. Unde se întrerupe apa, astăzi

219
1
Avarie RAJA. Unde se întrerupe apa, astăzi - avarieraja-1481789415.jpg

Articole de la același autor

Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de pe strada Ciprian Porumbescu, din municipiul Constanta, SC RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi, în intervalul orar 09:30 – 13:00. Sunt afectați de lipsa apei potabile abonații din cartierul Faleză Nord și zona Piața Chiliei. 


Inițial, echipa de intervenție a încercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, dar în urma săpăturilor s-a constatat necesitatea înlocuirii conductei pe o lungime de aproximativ 3 metri, ceea ce a dus la sistarea furnizării apei potabile. 


"Ne cerem scuze față de constănțenii afectați de această avarie și îi asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp", au declarat reprezentanții RAJA. 


Comentează știrea

RADU
17 decembrie 2016
GENOCID

Asta este genocid. Intreruperea apei reci in Constanta sambata 17.12.2016. Asta se intampla cand un cretin detine monopolul si populatia sufera. Nici macar nu raspund la telefoane. Sa va ia dracu pe toti din conducerea RAJA!!!!!!!!!!!!!!! Nici macar nu este potabila, apa asta infecta furnizata de RAJA. Trebuie sa cumparam apa sa putem bea.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3501 secunde