Avarie RAJA. Localitatea Castelu, fără apă potabilă

103

Articole de la același autor

În cursul zilei de ieri, conducta ce asigură alimentarea cu apă a localității Castelu a suferit o avarie în zona Liceului Agricol, pe DN Medgidia - Castelu, pe un teren agricol aflat în apropierea drumului. 


Pentru remedierea avariei, SC RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile pe această magistrală, până astăzi, la ora 16.00. Sunt afectați toți consumatorii din localitatea Castelu. 


Lucrările sunt mult îngreunate de faptul că, fiind o conductă magistrală, ce se întinde pe zeci de kilometri, numai golirea și umplerea acesteia durează aproximativ 12 ore. Din primele estimări făcute la fața locului, lucrările de reparații constau în înlocuirea unui tronson din conductă, pe o lungime de aproximativ șase metri. 


Având în vedere temperaturile ridicate, SC RAJA SA Constanța a trimis mai multe cisterne cu apă potabilă pentru abonații din localitate. 


"Totodată, ne cerem scuze față de consumatorii afectați de această avarie și îi asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp", transmit reprezentanții SC RAJA SA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.577 secunde