AVARIE MAJORĂ la CET. Toată Constanța a rămas fără apă și căldură

7282
4
AVARIE MAJORĂ la CET. Toată Constanța a rămas fără apă și căldură - cet91451830426-1490598300.jpg

Articole de la același autor

Pentru remedierea unei avarii pe rețeaua care alimentează cu agent termic primar toate punctele termice din municipiul Constanța, CET Constanța a sistat furnizarea de energie termică în tot orașul, astăzi de dimineață, începând cu ora 7,30.


Din această cauză, RADET nu poate furniza apă caldă și căldură către consumatorii racordați la sistemul centralizat de încălzire. 


Lucrările sunt în plină desfășurare, însă întreruperea va dura cel puțin șase ore.


Pentru relații suplimentare, puteți suna la numărul de telefon 0241/585.300 de la Dispecerat CET.



Comentează știrea

costel
27 martie 2017
Ramaneti la RADET!!!

Ar trebui sa aveti un banner permanent la inceputul paginii " vezi AICI unde este AVARIA ( la CET, RADET, RAJA, ENEL) In fiecare zi sunt avarii. Constanta - un oras PUTRED in care se "investeste" in subventii si asistati.

jj
27 martie 2017
jj

Nu inteleg de ce insistati cu poza asta de la CET cu turnurile de racire. Pentru ca asta fac, racesc apa. Nu cred ca mai sunt folosite de cand CET nu mai produce curent electric, ci doar caldura. Ei ard gazele, fumul se duce pe turnul ala mare, si apa calda circula prin oras si revine mai rece....deci nu mai e nevoie de racire. Ele se foloseau pentru a condensa aburul din turbinele care produceau curent , in apa ca sa se reia ciclul. Ziaristii lu' peste

Microcopo
27 martie 2017
Papa radet

In curand, in curand va spun adio RADET. Voi cu voi si restul. Scap de una din capuse!

Adrian
3 aprilie 2017
Reparatii...la reparatii

Incompetenta RADET se pare ca nu o vede nimeni in Constanta...nici macar mass-media!!Dupa ce a fost oprit agentul termic timp de 4 zile, azi 03 Aprilie din nou oprire!!De ce?Pentru ca remedierile sunt facute si urmarite de oameni slab pregatiti in meserie!Chiar dupa remediere erau probleme de pierderi agent termic astfel ca azi dimineata au revenit cei cu "scosul apei/condensului" din caminul de la intersectia 1 Decembrie cu Str.Bucuresti...nu va spun ca iesea abur si din canalizarea de colectare ape meteorice!!Oare cine suporta pierderile,oare cine mentine acest slab management la RADET!!Sa fie Primaria,sa fie mass-media, sa fie cetateanul neinteresat de banii contribuabilului?????Previziunea mea pentru RADET ,daca nu-si schimba conceptia si managementul ,este ca va fi in faliment !!Marele pacat este ca si acolo sunt oameni care doresc sa fie mai bine pentru societatea lor dar care vor ramane fara locuri de munca!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1817 secunde