Avantajele folosirii unei stații de călcat pentru eliminarea cutelor

476
Avantajele folosirii unei stații de călcat pentru eliminarea cutelor - cugetliberstatiedecalcat-1579600558.jpg

Articole recomandate

Să calci rufe este o activitate casnică care necesită mult calm. Eliminarea cutelor este o muncă destul de migăloasă, orice eroare poate duce la pierderea definitivă a hainei preferate. Sau a hainei preferate a altcuiva.

De aceea, multă lume preferă să-și trimită rufele la curățătorie, unde acestea sunt și călcate. Dar această variantă nu este foarte practică și nici economică. În continuare, cel mai ieftin mod de a călca hainele este acasă, cu fierul de călcat clasic sau cu o stație de călcat.

O stație de călcat pare varianta cea mai bună, ținând cont de performanțe și de timpul necesar călcării rufelor. În plus, nu mai există riscul distrugerii hainelor, pentru că tehnologia a avansat chiar și în acest domeniu.

Dacă ai un munte de rufe de călcat, dar nu știi de unde să începi, stația de călcat te ajută să elimini cutele în timp record. Din momentul în care o folosești pentru prima dată, nu vei mai vrea să te întorci la fierul clasic de călcat. Stația de călcat este ideală pentru rufe, lenjerie de pat, draperii și tot ce mai ai de călcat într-o casă.

Mai jos, vom enumera câteva avantaje ale folosirii unei stații de călcat pentru cea mai migăloasă activitate casnică:

1. Calci rapid

Fiarele de călcat tradiționale necesită mult timp din partea utilizatorului. În general, trebuie să aștepți câteva minute, pentru a se încinge talpa fierului. Cu o stație de călcat, care are o putere mai mare decât cea a unui fier de călcat cu aburi. Media de 3.100 de wați face ca talpa unei stații de călcat să se încingă mult mai rapid decât a unui fier clasic.

2. Elimini orice tip de cute

Pentru cele mai adânci cute, este necesar să folosești aburii fierului de călcat. Stația de călcat face ca acest lucru să fie mult mai ușor, grație faptului că presiunea aburilor este constantă. În plus, forța sa este superioară fierului de călcat clasic, contribuind cu 120g/min pentru a termina fără efort și cu cele mai încăpățânate cute.

3. Economisești apă și curent electric

Stația de călcat economisește circa 50% din apa utilizată. Are o tehnologie de optimizare a aburilor la fiecare descărcare. Stația de călcat acumulează o cantitate de apă mai mare la interior, pentru a nu fi necesar să încălzească mai multă apă decât e necesar. Totodată, fiecare stație de călcat are o setare economică, care permite economisirea a 25-30% din energia electrică.

4. Ucide bacteriile

Combinația dintre super putere și funcția constantă a aburului, face ca stația de călcat să fie un eficient eliminator al bacteriilor. Acest aparat electrocasnic anihilează circa 99,99% din microorganismele din țesuturile rufelor, fără a le deteriora

5. Nu acumulează calcar

Fiarele de călcat au, în mod normal, o durată de utilizare productivă de câțiva ani. Calcarul care se depozitează în mod normal pe fiarele de călcat și la interior ajung, în timp, să le deterioreze sau să le altereze performanțele. Stațiile de călcat au din fabrică o protecție anti-calcar, ceea ce crește durata de viață a produsului, puterea de ieșire a vaporilor nefiind alterată nici după câțiva ani de utilizare.

6. Poate călca orice tip de țesuturi

Tot ce trebuie să faci este să apeși un buton pe stația de călcat, pentru ca temperatura să se adapteze fiecărui tip de țesut și material, pentru a nu risca temperaturi prea mari pentru țesuturile sensibile.

7. Materialele de fabricație

În ceea ce privește greutatea, trebuie să știți că stațiile de călcat sunt fabricate din materiale mai ușoare decât clasicele fiare de călcat. Avantajul stației de călcat este că efectiv, la călcat, folosești doar talpa, fără rezervorul de apă, care la un fier de călcat aduce greutate în plus, care face mâna să obosească și poate provoca dureri.

8. Evită accidentele

Stația de călcat are o bază în care se "ancorează" fierul de călcat, astfel că sunt evitate căderile de pe masa de călcat sau arderea țesăturilor. Eviți astfel așezarea tălpii direct pe masa de călcat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 18 Mai 2014
Stire din Eveniment : A fugit cu rufele de pe sârmă
Pagina a fost generata in 0.4358 secunde