Autospeciale noi la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța

208
Autospeciale noi la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța - autospecialenoi-1599981631.jpg

Articole de la același autor

Patru autoturisme noi au intrat în dotarea structurilor operative din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Mihail Kogălniceanu” Constanța, în scopul creșterii gradului de siguranță a cetățenilor.   


 Aceste autospeciale fac parte dintr-un lot contractat la nivel central, în baza programului de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de Ministerului Afacerilor Interne, fiind repartizate la nivelul unității noastre pentru structurile de ordine publică din municipiile Constanța, Mangalia și Medgidia.


Autovehiculele alocate pentru Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța sunt dotate cu sisteme acustice și optice de semnalizare, inscripționate cu însemnele specifice și completează dotarea tehnică a unitații, fiind destinate pentru creșterea capacității operaționale și de acțiune a jandarmilor constănțeni.


Utilizarea acestor noi autoturisme la nivelul unității de către structurile operative va contribui la sporirea mobilității efectivelor de jandarmi în misiunile specifice, precum și la solicitările cetățenilor adresate prin numărul de urgență 112.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8925 secunde