Autoritățile vor să facă o simulare a campaniei de vaccinare

176
Autoritățile vor să facă o simulare a campaniei de vaccinare - 1-1607596737.jpg

Articole recomandate

Pregătirile pentru campania de vaccinare împotriva COVID-19 sunt aproape de final. Au fost stabilite cele mai importante centre de stocare și administrare a vaccinului, cât și modul de transport al dozelor care trebuie păstrate la minus 70 de grade Celsius. Acum, autoritățile doresc să facă o simulare pentru a identifica posibile probleme ce ar putea apărea.


„Am evaluat stadiul activităților în momentul de față, ce mai avem de îndeplinit până la sfârșit de decembrie, pentru a fi pregătiți să începem vaccinarea după finalul lunii decembrie”, a spus la Digi24 Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare.


„În cadrul procesului de vaccinare, fiecare persoană va fi evaluată în centrul de vaccinare, va face o evaluare a temperaturii, după care urmează un triaj epidemiologic în care se insistă pe tot ce înseamnă date care țin de istoricul îndepărtat al pacientului.


Vor fi disponibile în orice centru de vaccinare truse de rapiditate de acțiune, în caz de reacție alergică majoră, adică seringi umplute cu adrenalină în diluție”, a adăugat el.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6709 secunde