Autobuzele CT BUS, permanent dezinfectate

Vineri, 13 Martie 2020, 22:54
195
Conducerea companiei de transport public, CT Bus, anunță că a luat măsuri suplimentare pentru a preveni răspândirea virusului Covi-19.


Astfel, pentru a spori siguranța publicului călător, autobuzele sunt dezinfectate cu o substanță avizată de Ministerul Sănătății, care are un spectru larg de aplicare și are efect bactericid, fungicid și virucid, acționând inclusiv împotriva virusului Covid-19.
"Pentru a spori siguranța publicului călător și a angajaților CT Bus, încă din data de 9 martie s-a luat măsura de instalare a dispenserelor de igienizant pentru mâini în fiecare mijloc de transport în comun, cât și în toate locațiile CT Bus, precum capetele de linii, sediul central, chioșcuri de bilete, etc.. Substanța dezinfectantă folosită face parte din grupa TP 1. Produsele din această categorie sunt produse biocide utilizate pentru igiena umană, conforme cu standardul european EN 1500", precizează directorul general al CT Bus, Bogdan Niță.


De asemenea, pe monitoarele din autobuze rulează în permanență măsurile de protecție împotriva infectării sau răspândirii coronavirusului, precum și protocolul pe care trebuie să-l urmeze orice persoană care prezintă simptome specifice infectării cu Covid-19.


În plus, se suspendă programul de lucru cu publicul în perioada 13 - 31 martie. Solicitările de informații, sesizările, reclamațiile și petițiile se pot face la numărul de telefon 0241/694.690 și la adresele de email reclamații@ctbus.ro sau comunicare@ctbus.ro.


Activitatea de primire a diverselor cereri care țin de departamentul Resurse Umane se va desfășura prin intermediul adresei de e-mail resurseumane@ctbus.ro.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2242 secunde