Autobuzele CT Bus, dezinfectate permanent, cu biocide avizate

346
Autobuzele CT Bus, dezinfectate permanent, cu biocide avizate - autobuzelectbus-1605638442.jpg

Articole de la același autor

Dacă aveţi drumuri de făcut prin oraş şi folosiţi autobuzele CT Bus, aveţi obligaţia de a respecta măsurile de prevenire a infectării cu noul coronavirus. Astfel, este obligatoriu să purtaţi masca de protecţie corect, peste nas şi gură, pe durata fiecărei călătorii cu autobuzul.

„Purtaţi mănuşi de unică folosinţă pe tot timpul călătoriei, conform recomandării stabilite prin Hotărârea nr. 73 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa. Aruncaţi mănuşile la coşul de gunoi imediat ce coborâţi din autobuz şi dezinfectaţi-vă mâinile. Pe parcursul călătoriei, evitaţi să vă atingeţi faţa sau să folosiţi telefonul mobil. Alocaţi mai mult timp unei călătorii, astfel încât să puteţi aştepta următorul autobuz, dacă cel sosit în staţie este prea aglomerat şi nu puteţi urca fără a încălca distanţa de siguranţă. De asemenea, evitaţi să vă poziţionaţi faţă în faţă cu alt călător. Evitaţi, pe cât posibil, deplasările la ore de vârf”, recomandă reprezentanţii CT Bus Constanţa.

Aceştia ne mai sfătuiesc să folosim aplicaţia CT Bus pentru a ne informa cu privire la circulaţia mijloacelor de transport în comun. „În apropierea fiecărei uşi a autobuzelor puteţi observa un afiş ce vă aminteşte obligaţia de a purta mască şi mănuşi pe durata călătoriei şi de a păstra distanţa de siguranţă. De asemenea, în autobuze rulează un mesaj audio care aminteşte călătorilor să poarte mască şi mănuşi, iar acelaşi mesaj, de data aceasta vizual, poate fi citit pe afişajele mijloacelor de transport în comun, dar şi pe afişajele electronice din staţii. A fost marcat pe asfalt, în staţii, un simbol ce vă reaminteşte să respectaţi distanţa de siguranţă. Autobuzele trec zilnic printr-un riguros proces de dezinfecţie cu substanţe biocide avizate. Depunem eforturi pentru a vă putea transporta în condiţii de maximă siguranţă, însă măsurile nu pot decât să sprijine o conduită responsabilă, care este cheia limitării îmbolnăvirilor. De aceea, vă rugăm să fiţi responsabili pentru voi înşivă şi pentru cei dragi”, fac un apel reprezentanţii CT Bus.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Noiembrie 2020
Stire din Social : CT BUS suspendă traseele de noapte
Pagina a fost generata in 0.3034 secunde