Autobuz CT Bus, vandalizat de o gașcă de derbedei

248
Autobuz CT Bus, vandalizat de o gașcă de derbedei - autobuzdistrus-1595356525.jpg

Articole de la același autor

O gașcă de golani a vandalizat un autobuz nou CT Bus, după ce au aruncat cu pietre în autovehiculul în mers. Incidentul s-a petrecut luni seară, în jurul orei 21.30, când autobuzul care circula pe linia 2 - 43 a fost atacat cu pietre de un grup de copii neidentificați, în zona stației facultative pe sensul de mers spre Gară. Mai multe pietre au nimerit și au spart un geam din stânga spate a mijlocului de transport în comun. O femeie și un copil care se aflau în autobuz s-au speriat din cauza bubuiturilor.

Secvențele au fost înregistrate de cele opt camere de supraveghere din autobuz, iar suspecții sunt căutați acum de polițiști. Pe imaginile surprinse cu ajutorul aparaturii video de pe autobuz se vede un grup de copii care se află lângă calea ferată și aruncă cu pietre spre mijlocul de transport în comun. Șoferul încetinește pentru a evalua pagubele, timp în care tinerii se fac nevăzuți.

Sesizați de reprezentanții CT Bus, polițiștii Secției 5 au ajuns imediat la fața locului și au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au desfășurat evenimentele.

"Din păcate însă, acesta nu este singurul incident în care este implicat un mijloc de transport în comun. Astfel de evenimente au mai avut loc, unele dintre ele soldându-se cu rănirea călătorilor. Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, solicităm în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241.484.205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp, numărul de contact este 0799.606.142", ne sfătuiesc reprezentanții Primăriei Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4015 secunde