Aurel Gunoier îi îndeamnă pe turiști să recicleze deșeurile

2495
Aurel Gunoier îi îndeamnă pe turiști  să recicleze deșeurile - aurelgunoier-1406827661.jpg

Articole de la același autor

Peste 200 de turiști l-au cunoscut pe Aurel Gunoier, peste 1.000 de vizitatori au dorit să aibă amintire o fotografie marca Generation Awake și peste 1.300 de premii din materiale reciclate au fost împărțite.

Acestea sunt rezultatele parțiale ale campaniei Generation Awake, care invită oamenii să se gândească la obiceiurile de consum și la consecințele acestora asupra mediului, resurselor naturale, calității vieții, sănătății și bunăstării. Expoziția itinerantă promovează conceptul de "economie ecologică (circulară)", în special aspecte legate de managementul deșeurilor și îndeamnă publicul să își manifeste susținerea prin aderarea la comunitatea social media.

Expoziția poate fi vizitată în această vară în stațiuni de vacanță populare în șapte state membre ale Uniunii Europene - Bulgaria, Croația, Grecia, Italia, Portugalia, Franța și România - țări care înregistrează o rată scăzută de reciclare.

Conform unui grafic recent publicat de către Agenția Europeană de Mediu, rata de reciclare în România este de 1 la sută, în Bulgaria puțin peste 0,5 la sută, în timp ce la polul opus se situează Italia, cu o rată de 36 la sută, cea mai mare valoare înregistrată în rândul celor șapte țări vizate de campanie, dar oricum sub procentajul mediu de 50 la sută.

"Dacă ești interesat de eficientizarea resurselor naturale, hai în Piațeta Perla să te informezi, să faci poze cu Aurel Gunoier și să susții expoziția itinerantă Generation Awake", ne îndeamnă reprezentantul campaniei la Constanța, Cosmin Bârzan. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Iulie 2014
Stire din Social : Mediul marin, în pericol
Pagina a fost generata in 0.523 secunde