Au fost anunţaţi câștigătorii concursului „Există Crăciun și în pandemie!“. Solid House, pe primul loc!

1722

Articole recomandate

Într-un an greu, un an care ne-a pus la încercare din toate punctele de vedere, magia sărbătorilor de iarnă a fost adusă pe străzile din Constanța de agenții economici care au îmbrăcat în straie de sărbătoare mai multe zone din oraș. 


Decorurile de poveste au fost votate de constănțeni pe pagina de facebook a Primăriei Constanța ori au fost postate de constănțeni pe paginile personale în semn de apreciere pentru eforturile depuse, pentru implicare și pentru dorința de a aduce bucurie pe chipurile constănțenilor. 


În ultima zi din an, constănțenii au arătat care au fost cele mai apreciate decoruri. Astfel, cele mai multe voturi au primit S.C. SOLID HOUSE S.R.L., MCF CONSTRUCT 2000 S.R.L. și S.C. METCHIM TRADE S.R.L., urmate de S.C. LUXTEN LIGHTING COMPANY S.A., CHIMPEX S.A. și AMEROPA GRAINS S.A., GRANVIA MARINA, S.C. MATEI TAKEAWAY S.R.L., S.C. RAJA S.A., S.C. TOMIS S.A., S.C. ORIENT CERAMIC S.R.L., FEDERAȚIA ORGANIZAȚIILOR NEGUVERNAMENTALE DE TINERET DIN CONSTANȚA și IFN GARANTI GROUP CREDITE. 


Implicarea fiecărei societăți a demonstrat încă o dată că în situații dificile constănțenii se mobilizează. Cu această ocazie, Primăria Constanța mulțumește tuturor celor care au creat decoruri de poveste în oraș - lumini, culoare și ornamente vesele pentru toți constănțenii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5025 secunde