Au dat frâu liber imaginației. Parcul din cartierul Poarta 6, readus la viață

495
Au dat frâu liber imaginației. Parcul din cartierul Poarta 6, readus la viață - parcul1-1563566354.jpg

Articole de la același autor

Copilașii constănțeni și-au dat frâu liber imaginației, săptămâna aceasta, și au realizat o mulțime de lucrări colorate în parcul din cartierul Poarta 6. Practic, acesta a devenit scena pe care zeci de copii de toate vârstele au ținut să-și etaleze talentul în pictură, să-și lase imaginația și creativitatea libere și să se exprime prin limbajul culorilor. Micuții au pus imediat mâna pe pensule, și-au împărțit vopselurile și au trecut la treabă, extrem de entuziasmați. În scurt timp, ei au colorat șotronul, harta României, omizi cu cifre etc. 


Acțiunea a făcut parte din proiectul educativ "Constanța veselă - desene pe asfalt", inițiat de Asociațiile "Youth Vision" și "Creative+", cu sprijinul Primăriei Constanța. De data aceasta, tinerii voluntari s-au reîntors în parc pentru a finaliza desenele pe asfalt începute în urmă cu două săptămâni și au readus la viață cele două tobogane din ciment, locurile de joacă aflate în preferințele celor mai mulți copii care locuiesc în zonă. 


Din păcate, acestea erau vandalizate cu diverse mesaje de artiștii stradali, iar după ce au fost curățate și viu colorate, voluntarii au scris mesajul "I love my CT", în semn de iubire pentru Constanța. 


Proiectul amintit a luat naștere din dorința de a stimula mișcarea, de a-i motiva pe copii să se joace în aer liber, dar și de a da o alternativă la timpul petrecut în fața calculatorului sau a telefonului. 


"Alături de copiii cu suflet creativ și voluntari, am continuat ce ne-am propus - să facem din Constanța un oraș vesel. Starea și energia, dar și dorința imensă a copiilor de a se implica mi-au atins sufletul și m-am dedicat întrutotul acestor desene. Iar rezultatul este extraordinar", a declarat Elena Mariela Nencu, pictoriță. 


Organizatorii anunță că acțiunile de acest gen vor continua și în alte parcuri din oraș care se vor transforma astfel într-un tărâm magic, plin de jocuri și culoare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3856 secunde