ATENȚIONARE METEO / COD GALBEN DE GER ȘI VISCOL ÎN TOATĂ ȚARA

218
ATENȚIONARE METEO / COD GALBEN DE GER ȘI VISCOL ÎN TOATĂ ȚARA - atentionarecodgalbenvantputernic-1483909964.jpg

Articole recomandate

Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică seara, o atenționare Cod galben de ger valabilă duminică seara și luni la nivelul întregii țări, iar Codul galben de viscol a fost prelungit până luni, la ora 4:00, în 19 județe din Moldova, nordul Dobrogei și extremitatea de nord-est a Munteniei.


Temporar va mai ninge slab și se va mai putea depune strat de zăpadă peste cel existent, în seara zilei de duminică (08 ianuarie), în Moldova, local în Carpații Meridionali și Orientali, nordul Dobrogei și extremitatea de nord-est a Munteniei, iar în prima jumătate a nopții de duminică spre luni (08/09 ianuarie) în județele din jumătatea de nord a Moldovei și pe crestele montane înalte.


Ninsori, în general slabe cantitativ, se vor semnala pe arii restrânse și în regiunile centrale și sudice, iar în extremitatea de sud-vest a teritoriului vor mai fi unele intensificări ale vântului.


Județele aflate sub Cod galben de viscol sunt Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Vaslui, Bacău, Vrancea, Galați, Brăila, Tulcea, Buzău, Prahova, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Covasna, Brașov, Sibiu și Harghita.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2743 secunde