Atenţie, unde staţionaţi! Poliţiştii locali ridică maşinile parcate neregulamentar

486
Atenţie, unde staţionaţi! Poliţiştii locali ridică maşinile parcate neregulamentar - atentieundestationati-1623311876.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat, săptămâna aceasta, o acțiune pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în zonele și locurile în care este interzisă oprirea sau staționarea voluntară.

Într-o singură zi, polițiștii locali au ridicat cinci de autovehicule și au aplicat 78 de sancțiuni contravenționale în valoare de 27.340 lei pentru opriri și staționări neregulamentare. De asemenea, au fost aplicate 157 de puncte de penalizare.

„Polițiștii locali desfășoară în mod constant astfel de acțiuni pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice, pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere, precum și pentru ocrotirea vieții și a sănătății participanților la trafic. Încă o dată, Poliția Locală Constanța atrage atenția asupra importanței respectării regulilor de circulație. Le mulțumim tuturor celor care ne-au semnalat problemele întâlnite și îi rugăm să facă în continuare acest lucru la numărul de telefon: 0241.484.205- Dispecerat- Direcția Generală Poliția Locală”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3185 secunde