Atenție, șoferi! Zone pe care trebuie să le evitați în această săptămână

Luni, 18 Noiembrie 2019, 11:01
183
Conform graficului de lucru, în această săptămână va continua procesul de reabilitare a trotuarelor pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazul și pe strada Unirii, între strada Grozești și strada Zorelelor și în zona Pieței Filipescu.


De asemenea, se va interveni asupra carosabilului pe aleea de acces către Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța și pe aleea de acces din strada Caraiman. Concomitent, se va acționa pe bulevardul Aurel Vlaicu, la intersecția cu strada Albatrosului și pe strada Petre Dascălu.


Pe străzile Cernica și Barbu Delavrancea continuă programul de investiții în trama stradală.


În ceea ce privește amenajarea de noi locuri de parcare, săptămâna aceasta se vor realiza lucrări de asfaltare pe strada Arcului, în zona blocurilor I, D1 și A4.


În zona trecerilor de pietoni, în stațiile de autobuz și de taxi, în cartierul Coiciu și în zonele recent asfaltate continuă trasarea marcajelor rutiere iar pe strada Soveja, între bulevardul Tomis și strada Ștefăniță Vodă, se dezafectează cablurile neetichetate.
Pentru siguranța participanților la trafic, se vor amenaja treceri de pietoni cu refugiu pe bulevardul Aurel Vlaicu și pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Școlii Gimnaziale "Spectrum".
Pagina a fost generata in 0.3934 secunde