Atenție, șoferi! Se frezează un tronson al străzii Unirii!

198
Atenție, șoferi! Se frezează un tronson al străzii Unirii! - reabilitarestradaunirii3-1573462115.jpg

Articole recomandate

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă în această săptămână procesul de reabilitare a străzii Unirii, după ce în weekend a fost finalizată asfaltarea pe porțiunea delimitată de străzile Dorobanți și Dragoslavele.


Lucrările continuă în această săptămână pe tronsonul cuprins între străzile Dragoslavele și Zorelelor. Luni și marți, se frezează carosabilul urmând ca miercuri să fie turnat covorul asfaltic.


Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, traficul rutier va fi restricționat total pe strada Unirii, perimetrul delimitat de străzile Dragoslavele și Zorelelor, în perioada 11 noiembrie – 13 noiembrie, în intervalul orar 08:00 – 17:00.
De asemenea, circulația autovehiculelor va fi restricționată și pe străzile Onești și Tabla Buții iar accesul auto va fi permis doar riveranilor.


Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.


"Facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se reabilitează infrastructura rutieră.", anunță Primăria Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4125 secunde