Atenţie, şoferi! Restricții totale de trafic rutier pe strada Avram Iancu

Miercuri, 24 Martie 2021, 11:44
261
Primăria municipiului Constanța informează că joi, 25 martie, și vineri, 26 martie, circulația autovehiculelor va fi interzisă pe strada Avram Iancu, între bulevardul I.C. Brătianu și strada I.G.Duca, între orele 8.00 – 17.00. Carosabilul decopertat va fi reabilitat prin turnarea covorului asfaltic. Prin procesul de modernizare a tramei stradale, carosabilul a fost extins, au fost amplasate borduri noi iar suprafața pietonală a fost asfaltată.
De mâine, intervențiile asupra zonei carosabile vor cuprinde și strada Constantin Brătescu, tronsonul delimitat de strada Avram Iancu și strada I.G. Duca. Se va decapa stratul de asfalt existent, traficul rutier fiind restricționat parțial, între orele 08:00-17:00. Lucrările vor continua și vineri, cu aceleași restricții de trafic rutier.
În paralel, continuă procesul de modernizare a traseelor pietonale pe strada Tabla Buții, porțiunea cuprinsă între strada Chiliei și bulevardul Mamaia. Zona pietonală este îmbrăcată în asfalt, după ce bordurile au fost înlocuite.
“Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.


Pagina a fost generata in 0.2587 secunde