Atenție, șoferi! Restricții de trafic pe bulevardul Tomis, la noapte

Vineri, 07 August 2020, 16:23
223
Echipele SC Confort Urban SRL lucrează pentru turnare a celui de-al doilea strat de asfalt pe tronsonul delimitat de strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia. Deja o parte din carosabilul a fost îmbrăcat în asfalt de tip MASF, cu un grad mare de elasticitate, utilizat la infrastructura rutieră cu trafic intens. Procesul de asfaltare va continua și în această noapte pe bulevardul Tomis, la intersecția cu bulevardul Mamaia, traficul rutier fiind restricționat alternativ, pe câte un sens de mers, între orele  19.30 și 5.00.


De asemenea, pe bulevardul Mamaia continuă reabilitarea carosabilului pe tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân. În această noapte utilajele de asfaltare vor acționa pe sensul de mers către strada Mircea cel Bătrân. Intervențiile se vor desfășura cu aceleași restricții de trafic rutier.


Bulevardele Tomis și Mamaia se află în plin proces de modernizare pentru ca toți locuitorii orașului să se bucure de trotuare și carosabil reabilitat, benzi unice pentru transportul în comun, piste de biciclete și mult spațiu verde.


Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.


"Facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se execută lucrări", solicit reprezentanții Primăriei Constanța.


Pagina a fost generata in 0.294 secunde