Atenție, șoferi! Lucrări pe carosabilul de pe strada Unirii, cu restricţii parţiale de trafic

304
Atenție, șoferi! Lucrări pe carosabilul de pe strada Unirii, cu restricţii parţiale de trafic - atentie-1623656642.jpg

Articole de la același autor

Traficul se va desfăşura cu dificultate, săptămâna aceasta, pe strada Unirii, acolo unde se desfăşoară lucrări de reabilitare a carosabilului. Zona carosabilă este decopertată pe tronsonul delimitat de strada Zorelelor și strada Locotenent Gheorghe Economu pentru a fi recondiționată cu asfalt. Echipele administratorului drumului public intervin luni, 14 iunie, cu utilaje de frezare, circulația autovehiculelor fiind restricționată alternativ, pe câte un sens, până la ora 16.00.

Intervențiile vor continua marți și miercuri, pe 15 şi 16 iunie, cu restricții parțiale de trafic rutier în intervalul orar 8.00 şi 16.00.

În măsura în care condițiile meteo sunt favorabile, în această săptămână se vor desfășura și lucrări de asfaltare.

Se execută cea de-a doua etapă a procesului de reabilitare a tramei stradale, după ce au fost efectuate lucrări de recondiționare a trotuarelor.

„Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.581 secunde