Atenție, șoferi! Asfaltări pe bulevardul Tomis

195
Atenție, șoferi! Asfaltări pe bulevardul Tomis - atentiesoferiasfaltari-1597247171.jpg

Articole de la același autor

Echipele Confort Urban vor interveni, în această noapte și mâine noapte, cu utilaje de asfaltare pe sensul de mers către bulevardul Tomis și pe bulevardul Mamaia, la intersecția cu strada Mircea cel Bătrân. "Se va turna primul strat de asfalt, după ce săptămâna trecută s-a acționat pe celălalt sens de mers. Ulterior, carosabilul va fi îmbrăcat în asfalt de tip MASF, cu un grad mare de elasticitate, destinat drumurilor cu trafic rutier intens", explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Diana Sobaru.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial, între orele 19.30 și 5.00. Proiectul de reconfigurare urbană pe care Primăria Municipiului Constanța îl implementează pe bulevardul Mamaia implică trotuare moderne, carosabil reabilitat, piste de biciclete și mult spațiu verde. Pe tronsonul cuprins între străzile I.G. Duca și Mihai Viteazu, aspectul bulevardului s-a schimbat deja prin modernizarea traseelor pietonale, recondiționarea carosabilului, amenajarea de treceri de pietoni cu pavele tactile pentru persoanele cu dizabilități și montarea rulourilor naturale de gazon care sunt întreținute permanent de un sistem de irigații modern.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. "Facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se execută lucrări", solicită reprezentanții Primăriei Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4994 secunde