Atenţie, se opreşte curentul electric la Constanţa!

Joi, 19 Noiembrie 2020
397
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Totuşi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții în bune condiții. În municipiul Constanţa, între orele 8.00 şi 16.00, sunt afectaţi consumatorii de pe bulevardul Aurel Vlaicu şi cei de pe strada Banu Mihalcea, numerele cuprinse între 16 şi 66, respectiv tronsonul delimitat de strada Pescarilor şi bulevardul Mamaia. În acelaşi interval, sunt anunţate întreruperi în cartierul Palazu Mare, pe strada Rozelor.

În restul judeţului, între orele 9.00 şi 17.00, se lucrează în staţiunile Neptun şi Olimp, în localitatea Lumina, pe străzile Pescăruş şi Murelor, în localitatea Dorobanţu, pe străzile Narciselor, Plopilor, Crinului şi General Dumitrescu, şi, între orele 8.00 şi 16.00, în localitatea Rasova. 
Articole pe aceeasi tema

Marţi, 17 Noiembrie 2020
Stire din Social : Atenţie, se opreşte curentul electric!
Duminică, 15 Noiembrie 2020
Stire din Social : Atenţie, se opreşte curentul electric!
Pagina a fost generata in 0.2938 secunde