Atenţie, se opreşte curentul electric!

Duminică, 15 Noiembrie 2020
124
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Totuşi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții în bune condiții. În municipiul Constanţa, între orele 8.00 şi 16.00, sunt afectaţi consumatorii de pe bulevardul Mamaia, numerele cuprinse între 191 – 219. În acelaşi interval, sunt anunţate întreruperi în municipiul Mangalia, pe străzile Şerban Cantacuzino şi Alexandru Ilias.

În restul judeţului, între orele 9.00 şi 17.00, se lucrează în localitatea Rasova, în localitatea Dorobanţu, pe străzile Plopilor, General Dumitrescu, Canalului, Cuza Vodă şi Fragilor, precum şi în localitatea Lumina, cu străzile Brotăcei şi Mare. 
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3275 secunde