Atenţie, se opreşte curentul electric

Joi, 22 Octombrie 2020
60


E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.


Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea reţelei de a funcţiona şi a alimenta clienţii în bune condiţii. Astfel, în municipiul Constanţa, între orele 8.00 şi 16.00, sunt afectaţi consumatorii de pe strada Smaraldului şi de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 173A.


În restul judeţului, între orele 8.30 şi 16.30, sunt anunţate întreruperi în municipiul Medgidia, pe străzile Tudor Vladimirescu, Mărgăritarului, pe tronsonul delimitat de strada Poporului şi canal, Olteniei şi Abatorului, precum şi în localitatea Cobadin, pe străzile Stejarului, Paltinului, Primăverii, Castanilor, Şoseaua Constanţei şi Piaţa Eroilor. De asemenea, între orele 9.00 şi 17.00, se va lucra în localităţile Gârliciu şi Saraiu.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2832 secunde