Atenție, se oprește apa pe mai multe străzi din localitățile Techirghiol și Eforie Nord!

107
Atenție, se oprește apa pe mai multe străzi din localitățile Techirghiol și Eforie Nord! - atentietechirghiol-1624887700.jpg
RAJA S.A. întrerupe furnizarea apei potabile miercuri, 30 iunie, în intervalul orar 9.00 – 19.00, pentru devierea conductei de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 250 mm, de pe strada Eforiei din orașul Techirghiol.

Vor fi afectate de lipsa apei consumatorii din localitatea Techirghiol, de pe străzile Mărăști, Banatului, Munteniei, Moldovei, Transilvaniei, Oituz, Minerva, Eforiei și Eroilor, precum şi cei din localitatea Eforie Nord, de pe străzile Neptun, Saturn, Uranus și 23 August.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametri optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, transmit reprezentanţii RAJA. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6353 secunde