Atenție, se oprește apa pe mai multe străzi din Constanța!

Luni, 29 Iunie 2020
183
RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, mâine, între orele 8.30 și 17.30, pentru dezafectarea conductei vechi de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Onești, din municipiul Constanța.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada Onești, pe tronsonul cuprins de bulevardul Mamaia și strada Unirii, cei cuprinși în perimetrul delimitat de bulevardul Mamaia - strada Ciprian Porumbescu - strada Pescarilor - strada Rotterdam - Faleză - strada Grozești - strada Unirii - aleea Studenților și bulevardul Mamaia, precum și cei arondați Punctelor Termice nr. 33, 35, 37 și 38.

De asemenea, în acest interval orar, nu vor avea apă potabilă Centrul de Dializă și Clinica Regina Maria de pe bulevardul Mamaia, precum și Căminul de vârstnici de pe strada Unirii.

"Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă", explică reprezentanții RAJA.Pagina a fost generata in 0.4073 secunde