Atenție, se oprește apa în zona Tomis I din municipiul Constanța

Luni, 02 August 2021, 12:12
216
RAJA S.A. va sista furnizarea apei potabile marți, 3 august, între orele 8.00 şi 17.00, în vederea executării lucrărilor de înlocuire a unui segment din conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de pe strada Ion Lahovari - tronsonul delimitat de străzile I. D. Chirescu și Ioan Roman din mun. Constanța.

Vor fi afectați de lipsa apei Liceul Internațional de Informatică, precum și consumatorii arondați punctului termic nr. 114, blocul TS6, cei de pe strada Flămânda, porțiunea delimitată de strada Ion Lahovari și zona de blocuri şi cei de pe strada Petru Vulcan, zona cuprinsă de strada Poporului şi bulevardul Tomis.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, precizează reprezentanţii RAJA.

Pagina a fost generata in 0.2356 secunde