Atenție, se oprește apa în orașul Techirghiol!

180
Atenție, se oprește apa în orașul Techirghiol! - raja111-1638870223.jpg
RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei, vineri, 10 decembrie, între orele 9.30 şi 18.00, către toți consumatorii din orașul Techirghiol, în vederea executării lucrărilor de înlocuire a unor conducte de distribuție apă potabilă.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL 10 - Reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție și de canalizare, stație nouă de pompare apă și conducte aferente din localitatea Techirghiol și reabilitarea și extinderea rețelei de distribuție din localitatea Biruința, județul Constanța, în valoare totală de aproximativ 40 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, transmit reprezentanţii RAJA.

Potrivit acestora, investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul consumatorilor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

„Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor”, mai spun reprezentanţii RAJA.

Pagina a fost generata in 0.2263 secunde