Atenție, se oprește apa în Constanţa!

239
Atenție, se oprește apa în Constanţa! - atentieapa-1601491300.jpg

Articole de la același autor

Constănţenii care locuiesc în centrul municipiului vor fi lipsiţi de apă rece la robinete, la noapte, timp de aproape cinci ore. RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în această noape, de la ora 23.00 până la ora 4.00, pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură în punctul termic nr. 17, de pe strada Decebal.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de strada Mircea cel Bătrân – bulevardul Mamaia – strada Prelungirea Bucovinei – strada Eroilor – strada Mihai Eminescu – strada Smârdan – strada Mircea cel Bătrân, cei arondați punctelor termice nr. 17, 18, 40 și 41, precum și Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean și Căminul Militar de Garnizoană C2.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametri optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, precizează reprezentanţii RAJA.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7372 secunde